Најдобрите светла за кампување на отворено се тука

Конечно пристигнаа новите работни светла на Урун на отворено.Рано се стемнува и се повеќе е потребно ноќното осветлување.За еден месец светлата ќе се палат во 17 часот.Пријатели на кои им треба, побрзајте и купете специјални алатки за надворешно осветлување.

Бидејќи оваа светилка е прва што ја фаворизираат јапонските потрошувачи, простете ми што дел од описот на текстот на следните слики е главно на јапонски.

Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (1)
Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (2)
Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (3)
Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (4)
Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (5)

Прво погледнете ги параметрите на официјалните податоци

лумен: 3000 Lm

Поддршка за полнење DC14-21V Li-ion батерија (не е вклучена)Компатибилен со следните 7 марки на батерии и има 4 комбинации:

① За Макита;ULE03MK

② За Девалт, Милвоки;ULE03DM

Најдобрите светла за кампување на отворено се тука (6)

Ова е нашето ново развиено LED осветлување на базата за безжично полнење, кое може да се користи во кампување на отворено, ноќен риболов, поправка на автомобили, работна соба и други сцени со осветлување, а може да се користи и како надворешно осветлување за спасување.

This is also an outdoor light that gets the most orders as soon as the new product is released. It has powerful functions and the illumination range meets our night operation needs. Interested friends can email us, sherry@urunbattery.com.


Време на објавување: 16-11-2021 година